OM OSS

Om Aleda

Aleda Bemanning AB startades 2017 i Värnamo med syftet att kunna hjälpa industriföretag runtom ggvv-området att hitta personal på ett metodiskt och proaktivt sätt. Idag är vi ett bemanningsföretag som jobbar inom kollektiv- och tjänstemannasekton. Vi tror på att varje individ har en plats på arbetsmarknaden och ambitionen hos oss på Aleda är att kunna hitta rätt person till rätt arbetsplats.

Våra tjänster

Hyrrekrytering

Med hyrrekrytering blir det enkelt för dig som är på jakt efter att anställa nya medarbetare. Vi tar hand om arbetsgivaransvaret tills du har hittat den rätta medarbetaren.

Rekrytering

Vi hjälper dig att hitta rätt person till din arbetsplats så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. 

 

Inhyrning

Inhyrning gör det lätt för ditt företag vid till exempel sjukdomar, arbetstoppar eller semestrar. Vi finns här dygnet runt för att hjälpa dig när du behöver personal under en kortare eller längre period.

VI ERBJUDER

Vi gör det lätt att hitta rätt!

Att samarbeta med oss på Aleda är väldigt enkelt och smidigt, både som kund men även för dig som söker ett arbete. Vi jobbar dagligen med att matcha ihop rätt person med rätt arbetsplats för att du som företag eller du som arbetssökande ska slippa lägga ner massa onödig och dyrbar tid på just detta. Vi har tre viktiga punkter vi följer i vårt värdegrundsarbete, som: ärlighet som gör att man bygger långvariga relationer, viljan att arbeta och utvecklas som person och effektivitet, alltså kvalitet och produktivitet.

Stäng meny