Laseroperatör

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att ställa in och köra lasermaskinerna, plocka färdiga bitar som skurits ut, se till att alla måtten stämmer enligt ritningar, se till att kvalitén stämmer enligt krav från kund, fylla på med material i lasermaskinerna, skrota kvarstående metallplåt, försöka bidra med förbättringar och tillsammans med ditt team se till att produktionen fungerar som den ska.

Din profil

Vi söker dig som har en industribakgrund där du har varit i kontakt med ritningsläsning, olika mättekniker och har koll på olika verktyg. Det är självfallet att tidigare erfarenheter inom laserskärning är ett stort plus. 

Info

Detta är en hyrrekrytering vilket innebär att man får en provanställning först, visar det sig att du är rätt kandidat för jobbet så övergår provanställningen till tillsvidare hos kund.

Sök tjänsten genom att fylla i kontaktformuläret, ladda upp ditt CV och sedan klickar du på skicka.  Skulle det uppstå något problem med kontaktformuläret eller uppladningen av ditt CV så kan du alltid maila ditt CV till oss på info@aleda.nu och skriv ”laseroperatör” på ämnesraden.

Stäng meny