Kantbockare/ kantpressare

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att ställa in olika verktyg i dem olika bockmaskinerna, bocka plåt i olika vinklar enligt ritning, programmera bockmaskinerna, läsa av ritningar, mäta dem olika detaljerna så att måtten stämmer enligt kundens krav, se till att kvalitén på den bockade plåten stämmer enligt kundens krav och tillsammans med ditt team se till så att allt fungerar som det ska på er avdelning.

Din Profil

Vi söker dig som har industrivana. Vi söker först och främst dig som har en erfarenhet inom kantbockning men vi söker även dig som har industrivana och kan tänka sig jobba med kantbockning. För att jobba som Kantbockare krävs det att du som person är noggrann, kvalitetsmedveten, kan jobba i team men även självständigt och är produktiv.

info

Denna tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att tjänsten leder till fast anställning hos kund om det visar sig att du är rätt person för jobbet. Sök tjänsten omgående då anställning sker löpande. Fyll i formuläret och klicka på nappen skicka eller skicka in CV till info@aleda.nu med ämnesraden Kantbockare för att söka denna tjänsten.

Stäng meny