GDPR

GDPR- Samtycke till personuppgiftsbehandling

För att ansöka om jobb hos oss på Aleda bemanning AB behöver vi uppgifter så som telefonnummer, för/efternamn och e-postadress för att kunna kontakta dig vid för jobbintervjuer, olika jobbtillfällen, förnyelse av avtal osv.
När du ansöker om jobb så kräver vi även ett CV från dig för att vi ska kunna matcha ihop dig med rätt arbetsplats och se om du är tillräckligt kvalificerad för tjänsten. Alla CV:n som skickas in till oss på Aleda Bemanning AB kommer att lagras i 8 månader. Efter 8 månader kommer all information att raderas/makuleras. Anledningen till varför vi på Aleda kommer att lagra detta i 8 månader är för att vi hela tiden får in nya jobb som kräver nya arbetare och därför har vi lagrad information så att vi lätt kan kontakta dig som lämnar in uppgifter om dig själv till oss. All information som lagras hos oss på Aleda bemanning AB är i säkert förvar så du kan känna dig trygg. Skulle du vilja att vi raderar alla dina uppgifter och CV så kan du när som helst ringa in till oss eller skicka ett mail till oss så löser vi det.

Genom att klickapå knappen skicka som bilden till höger visar så godkänner du att Aleda Bemannign AB får lagra dina uppgifter och CV enligt ovanstående uppgifter.

Stäng meny